Reseller Hosting plan

Πλήρης πρόσβαση στο Server
σε προσιτές τιμές

Εταιρικό Προφίλ

Είστε εδώ: Αρχή > Εταιρικό Προφίλ


Η Εταιρία  ΚΕΥΝΕΤ ( key= κλειδί , net= διαδικτυο , επισης  ΚΕ-αρχικα του Ιδρυτή της )  ιδρύθηκε επισημα τον Γενάρη του 2003  με στόχο την σε εμπορική βάση και για το κοινό όφελος παροχή και εκμετάλλευση πάσης φύσεως Υπηρεσιών  Διαδικτύου και Εφαρμογών Τηλεματικής με αξιόπιστα και ισχυρά τεχνολογικά κριτήρια.


Δραστηριοποιείται σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον εργασίας και στην πόλη της Θεσσαλονίκης με Ιδιόκτητο Επαγγελματικό Χώρο 3 επιπέδων 340 τμ, και με 2  Επιπλέον αναεξαρτητους ξεχωριστους Χώρους Παραγγελιών και Τεχνικής Υποστήριξης, Στελεχώνεται απο την Μερα της Ιδρυσης της από ανθρώπους με πολυετή, σημαντική προϋπηρεσία και εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής και των υπηρεσιών Ασφαλειας  Τηλεπικοινωνιών, διαθέτει Τμήμα Υποδοχής, Λογιστήριο, Τεχνικό Τμήμα, Χώρο Συνεδριάσεων, Τμήμα Υποστήριξης, Τμήμα και Διεύθυνση Πωλήσεων, πλήρη Δομημένη Καλωδιώση με  πλήρη τεχνική Υποδομή ,  1 Δορυφορικη συνδεση, 2 ΟΝDSL ACCESS υψηλής ταχύτητας με 2 STATIC IP, Πιστοποιητικό Ασφάλειας, 16 IP , SSL 128, 24 ωρη Διασυνδεση για Οn Line Πληρωμές με Ελληνική Τραπεζα, Οn Line Διαχειριση Ονομάτων Χώρου με Οn Line Διασύνδεση με το Μητρωο Ονομάτων Χώρου, εσωτερική και εξωτερική παρακολούθηση των χώρων της μέσω κλειστού κυκλώματος με καταγραφή 24 Χ 7 Χ 365 , πλήρη ψηφιακό Σύστημα Ασφάλειας, 6 τηλεφωνικές γραμμές ISDN, κλπ

H ΚΕΥΝΕΤ διαθέτει στους πελάτες της εξυπηρετητές Ονοματοδοσίας Διαδικτύου(ns1.keynet.com.gr - ns2.keynet.com.gr - ns1.key-net.gr - ns2.key-net.gr), ταχύτατες γραμμές, ελληνικους και ξενους Servers,  υψηλή τεχνογνωσία και πλήρη υποστήριξη στα sites που φιλοξενεί. Εξασφαλίζει υψηλές ταχύτητες, 99,99 % Up Time, Back Up Servers, ποιότητα λειτουργίας, έλεγχο και πλήρη τεχνική κάλυψη, καθώς και πλήρη στατιστική ανάλυση επισκεψιμότητας. Με τον τρόπο αυτό, η φιλοξενία ενός web site δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για μια επιτυχημένη ανοδική προσωπική η εταιρική παρουσία στo Internet.

Η  ΚΕΥΝΕΤ  αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς σε ολη την Ελλάδα μέσω Franchise, Δικτυου Συνεργατών, Αντιπροσώπων και οχι μόνο.

Η ΚΕΥΝΕΤ  εστιάζει την προσοχή της στην άριστη, συνεχή και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη των πελατών της. Φιλοσοφία της Εταιρίας ειναι η άμεση απάντηση των αποριών σας, η ευγενική αντιμετώπιση των τυχόν παραπόνων σας, η αμεση Τεχνική Υποστηριξη σας χαρη στο Δικτυο των Συνεργατών και των Αντιπροσώπων μας.

 Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας για  να ικανοποιήσουμε τις οποιες ανάγκες σας, προσφέροντάς σας την καλυτερη εξυπηρέτηση.

 H ΚΕΥΝΕΤ απο την μερα της Δημιουργίας της χαρη στο εμπειρο Προσωπικο της γνωρίζει  το Internet από τα πρώτα βήματα της δημιουργίας του. Γνωριζει  στην πράξη τι μπορεί να προσφέρει στην παγκόσμια αγορά και πως μπορεί να χρησιμοποιήσει στο μέγιστο τις δυνατότητες του ως μέσο όχι μόνο για την ανταλλαγή πληροφοριών όπως ήταν και ο αρχικός σκοπός της δημιουργίας του αλλά κυρίως για να προβάλλει και να διαδώσει επιχειρηματικές ιδέες, προϊόντα, υπηρεσίες, τάσεις, νεες τεχνολογιες, υπηρεσίες Τηλεματικής κλπ.

Ασχοληθήκαμε με τις υπηρεσίες στο Internet και προχωρήσαμε ένα βήμα παραπέρα από τις τυπικες λύσεις που προσφέρουν ομοειδεις εταιρείες του χώρου.

Μελετήσαμε τις ανάγκες της Ελληνικής Αγοράς και διαπιστώσαμε ότι χρειάζεται κάτι περισσότερο από την απλή προβολή μιας Επιχειρησης  στο διαδίκτυο. Οιι επιχειρήσεις παντα επιθυμούν να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους με γνώμονα τις ελκυστικές τιμές και την επαγγελματική συνέπεια. Για το λόγο αυτό χρειάζεται MASTER PLAN απο τους Καλύτερους, Μελέτη, ανάλυση, οργανωμένη προβολή. Αποτελεσμα η μεγαλυτερη αναγνωρισιμότητα, όχι απλά για να επιβιώνουν στο χώρο, αλλά να κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην οποία στοχεύουν, επιτυγχάνοντας τον επιθυμητό σκοπό, με ταυτόχρονη αύξηση του κέρδους.

Με την συμμετοχή του Προσωπικού μας, την υποστήριξη του Δικτυου μας, την συμμετοχή  των συνεργατών και των Αντιπροσώπων μας οι οποίοι έχουν ειδικευτεί στη σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδων, η επίτευξη του ΜΑSTER PLAN  θεωρείται δεδομένη.

Oι υπηρεσίες μας ποικίλουν και μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις των σύγχρονων επιχειρήσεων που θέλουν άμεσα και επιτυχημένα αποτελέσματα.

Η ΚΕΥΝΕΤ  σας  προσφέρει πληρη Πακετα για Υπηρεσίες Διαδιτυου:

 Web Hosting - Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο 100 ΜΒ εως και 1 ΤΒ
Dedicate Servers Yψηλών Ταχυτήτων
Web Design - Σχεδιασμό απο το 0
Database -  Solutions  Κατασκευη Βασης Δεδομενων Κλειστου η Ανοικτου Κωδικα , 
Ε-Commerce Ηλεκτρονικα Καταστήματα
Search Engines Kαταχώρηση σε Ελληνικές και Ξενες Μηχανες Αναζήτησης
Radio Streaming Yπηρεσίες Ραδιοφώνου στο Διαδίκτυο

......................................................................................................

Το Ινστιτούτο Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας έχει προχωρήσει από τον Νοέμβριο του 2008 στην πιστοποίηση των υπηρεσιών «Λειτουργίας, Συντήρησης και Τεχνικής Υποστήριξης του Μητρώου Συστήματος Ονοματοδοσίας Διαδικτύου για το χώρο [.gr]», ως προς τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2000.

Το Μητρώο Ονομάτων Internet με κατάληξη .gr (GR-Hostmaster) του Ινστιτούτου Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΠ-ΙΤΕ) είναι υπεύθυνο για την τεχνική υποστήριξη και λειτουργία του Μητρώου για το Τop Level Domain [.GR]. Ο ρόλος αυτός του έχει ανατεθεί από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων External link, σύμφωνα με την Aπόφαση 268/73 (25-11-2002).

ΓΡΑΦΕΙΑ:
KEYNET  Network Solutions & Internet Logistics
Τζαβέλα 12
Νέα Εγνατία 54 248
Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310324144 - Fax: 2310324110
E-mail: webmaster@keynet.gr

Powered by WHMCompleteSolution